Cera prijs 2018

Cera-prijs Jeugdwelzijnswerk Bouwt Bruggen 2018

logo cera.pngDe Cera-prijs Jeugdwelzijnswerk Bouwt Bruggen zet werkingen in de kijker die zich bijzonder verdienstelijk maken in het werken met kinderen en jongeren in een maatschappelijk kwetsbare situatie, en daarbij bruggen slaan naar levensdomeinen die voor ook voor kwetsbare groepen relevant zijn. Zoals bijvoorbeeld het onderwijs, de hulpverlening of de wereld van de arbeid.


Verspreid over Vlaanderen en Brussel bestaan er tientallen kinder- en tienerwerkingen, meisjes- en jongerenwerkingen, gegroeid uit het mainstream jeugdwerk, maar ook uit het buurtwerk, uit samenlevingsopbouw of uit verenigingen waar armen het woord nemen. Al die werkingen willen we met de Cera-prijs meer bekendheid geven.

Is jouw werking ook sterk bezig? Slaan jullie ook bruggen naar andere levensdomeinen? Werk je nauw samen met een ander aanbod? Dan is het de moeite waard om ze in het zonnetje te zetten. Met elke werking die in de prijzen valt, produceren we een professionele voorstellingsclip die de werkingen verder kunnen gebruiken om zich voor te stellen. En met elke genomineerden ontwikkelen we een strategisch communicatietraject gericht op de versterking van het maatschappelijk draagvlak van de werking.

udm - cmgj.jpgStuur jouw inzending voor de Cera-prijs Jeugdwelzijnswerk Bouwt Bruggen ten laatste op maandag 18 september 2017 naar stijn.belmans[!]uitdemarge.be. De uitreiking van de prijs vindt plaats op maandag 27 november 2017 in Brussel, op het congres van Uit De Marge.

Met al je verdere vragen bij de Cera-prijs Jeugdwelzijnswerk Bouwt Bruggen of advies bij het indienen van de kandidatuur van je werking kan je terecht bij Stijn Belmans op 0486 39 97 25.

Hieronder vind je het reglement en een kandidatenformulier voor een inzending:
Documenten (PDF)
Om PDF-documenten te kunnen lezen, heeft u de Adobe® Acrobat® Reader nodig op uw computer. Deze kan u gratis downloaden van de website van Adobe: www.adobe.be
� 2010 - 2018 CMGJ vzw | Trichterweg 6 - 3600 Genk