Sociale media vorming

Vorming ' Sociale media in communicatie met jongeren'

IMG_20161021_144639.jpg Deelnemers kunnen met deze vorming basiskennis verwerven over welke sociale media jongeren (vanaf 12 jaar) gebruiken en hoe ze die gebruiken.  Met deze kennis kunnen jeugdwerkers en hun werkingen hun doelgroepen beter begrijpen en activiteiten beter laten aansluiten bij de interesse en noden van deze doelgroepen.

Deze vorming is inleidend; wie na een vorming meer wil weten of een vorming op maat wil kan op basis van de inhoud van de inleidende vorming beter bepalen wat voor haar/zijn werking bruikbaar of nodig is. Deze vorming is ook interessant als je geen fan bent van sociale media maar wel eens wilt weten hoe je ze zou kunnen gebruiken of wat jongeren er vooral mee doen.

Inhoud van de vorming:

  • Inleiding tot de online wereld van jongeren en hoe zij die gebruiken
  • Tips voor jeugdwerkers en anderen in de jeugdsector over hoe sociale media met en voor jongeren gebruikt kunnen worden
  • Uitwisseling van ervaringen tussen deelnemers
Voor wie:

Iedereen die vrijetijdsactiviteiten voor jongeren begeleidt of organiseert, of de digitale leefwereld van jongeren beter wil leren kennen.

Praktisch:
Donderdag 1 juni 2017 van 13.30 uur tot 16.30 uur.

Locatie:
Jeugdcentrum Rondpunt 26, Europalaan 26, 3600 Genk

Begeleiding:

Hasna Ankal, educatief medewerker bij Uit De Marge / CMGJ.

Inschrijven:
Via deze inschrijvingslink tot en met 25 mei 2017. De deelnameprijs is 30 euro voor leden en 40 euro voor niet-leden. Voor meer info kan je mailen naar hasna[!]cmgj.be.
� 2010 - 2018 CMGJ vzw | Trichterweg 6 - 3600 Genk