Cera prijs 2017

Cera-prijs 'Jeugdwelzijnswerk Bouwt Bruggen 2017'

Wint jouw werking de Cera-prijs 'Jeugdwelzijnswerk Bouwt Bruggen 2017'?

logo cera.jpgMet de Cera-prijs 'Jeugdwelzijnswerk Bouwt Bruggen' zetten Cera en Uit De Marge werkingen in de kijker die zich bijzonder verdienstelijk maken in het werken met kinderen en jongeren in een maatschappelijk kwetsbare situatie en daarbij bruggen slaan naar levensdomeinen die voor ook voor kwetsbare groepen relevant zijn. Deze domeinen zijn bijvoorbeeld het onderwijs, de hulpverlening of de wereld van de arbeid.

Verspreid over Vlaanderen en Brussel bestaan er tientallen kinder- en tienerwerkingen, meisjes- en jongerenwerkingen, gegroeid uit het mainstream jeugdwerk, maar ook uit het buurtwerk, uit samenlevingsopbouwwerk of uit verenigingen waar armen het woord nemen. Al die werkingen krijgen met de Cera-prijs meer bekendheid.

cera_prijs_2016_visual-214x300.jpgIs jouw werking ook sterk bezig? Slaan jullie ook bruggen naar andere levensdomeinen? Werk je nauw samen met een ander aanbod? Dan is het de moeite waard om je werking in het zonnetje te zetten. Wie in de prijzen valt krijgt een professionele voorstellingsclip die de werking verder kan gebruiken om zich voor te stellen. Voor alle genomineerden ontwikkelt Cera een strategisch communicatietraject gericht op de versterking van het maatschappelijk draagvlak van de werking.

Stuur jouw inzending voor de Cera-prijs 'Jeugdwelzijnswerk Bouwt Bruggen' ten laatste op maandag 29 augustus 2016 naar zahra.ankal[at]uitdemarge.be. De uitreiking van de prijs vindt plaats op donderdag 10 november 2016 in Gent, op het congres van Uit De Marge. Met al je verdere vragen bij de Cera-prijs 'Jeugdwelzijnswerk Bouwt Bruggen' of voor advies bij het indienen van de kandidatuur van je werking kan je terecht bij Zahra Ankal op 0472 91 73 42.

Bekijk hier het overzicht van de vorige edities van deze Cera prijs.

� 2010 - 2018 CMGJ vzw | Trichterweg 6 - 3600 Genk