Inspiratiemoment Navis

Inspiratiemoment ‘Spuw het uit!’ op 26 februari

Op 26 februari 2016 is het zover: dan is er een inspiratiemoment over het traject “Spuw het uit!” om 10.00 uur in het Casino Modern in Genk. Dit moment toont hoe jongeren uit het deeltijds onderwijs via hiphop hun schoolloopbaan verbeterden en hun kansen op een job verhoogden.
 
navis beeld gigos groot.jpg

“Spuw het uit!” is een arbeidsvervangend traject van de jeugdwelzijnswerking Gigos in samenwerking met de school Centrum voor Leren en Werken (CLW) Sint-Lodewijk in Genk en het Centrum voor Maatschappelijke Gelijkheid en Jeugdwelzijn (CMGJ). Dit traject behoorde tijdens het congres van Uit De Marge in 2014 tot de laureaten van de ‘Cera-prijs van het Vlaamse jeugdwelzijnswerk’.

Onder begeleiding van Gigos, het CLW Sint-Lodewijk en het CMGJ kwamen een aantal jongeren regelmatig samen om hun obstakels en hun dromen te verwoorden in een lied dat de aandacht kreeg van leerlingen, leerkrachten en de lokale media. Deze jongeren zijn aanwezig bij het inspiratiemoment om over hun traject te vertellen en op jouw eventuele vragen te antwoorden.

Beluister hieronder het lied en hou onze website en Facebookpagina in de gaten voor de bekendmaking van het programma van het inspiratiemoment.Beeld: © Gigos
� 2010 - 2018 CMGJ vzw | Trichterweg 6 - 3600 Genk