Intervisie jeugdwerkers

Sta je graag steviger in je job? Wil je begrijpen waarom je steeds weer in dezelfde valkuil trapt? Heb je nood aan professionele steun vanuit objectieve hoek? Wil je je draagkracht vergroten? Uit De Marge / CMGJ organiseert intervisie voor iedereen die werkt met maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren.

DOELPUBLIEK
Werken met maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren is dankbaar werk maar ook een hele opdracht. Intervisie is een instrument om op gestructureerde wijze een casus waarin je vastloopt in groepsverband te bekijken. Het vergroot het inzicht in je eigen handelen als jeugdwerker en geeft je de kans om uit te wisselen met jeugdwerkers uit gelijkaardige werkingen. Er worden regelmatig creatieve methodieken gebruikt om dit proces te ondersteunen. 

Twijfel je nog of intervisie iets voor jou is? Contacteer ons dan zeker. Vooraleer de intervisiegroep opstart, zoeken we hierop een antwoord in een persoonlijk gesprek met jou.

AANPAK
Een intervisiegroep telt maximum 8 deelnemers die gedurende 7 sessies van telkens 3 uur samen aan de slag gaan. Hierbij hanteren we diverse methodieken. We werken steeds op maat en met input van alle groepsleden.

PRAKTISCH
Locatie: De intervisiesessies gaan afwisselend door op de locaties van de werking van de deelnemers.
Inschrijven: Stuur een mailtje naar Liesbeth[!]cmgj.be. Begeleider Liesbeth Keunen neemt dan contact op met de deelnemers om een eerste kennismakingssessie te plannen. Concrete data voor de werksessies worden vastgelegd tijdens de kennismakingssessie.
Kostprijs: 210 euro indien je werkt voor een lokaal bestuur en 175 euro indien je werkt voor een vzw.
Meer info: 089 84 50 04 of Liesbeth[!]cmgj.be
� 2010 - 2018 CMGJ vzw | Trichterweg 6 - 3600 Genk