Fintro buurtprojecten

Fintro-netwerk schenkt bedragen tot 10.000 euro voor buurtprojecten

logo fintro.jpg"Als je je buurt wil verbeteren, reken je beter niet op de anderen." Met die gedachte lanceerde het Fintro-netwerk van 300 zelfstandige bankagenten twee jaar geleden “Fintro Verbetert Je Buurt”. Dit jaar bestaat dat Fintro-netwerk 10 jaar wordt daarom de derde editie een feesteditie.

Heeft jouw vereniging een origineel idee om jullie buurt te verbeteren? Of ken je mensen die graag het initiatief nemen om zo’n buurtproject op te starten? Stel het dan voor op FintroVerbetertJeBuurt.be en verzamel zo veel mogelijk stemmen bij leden en sympathisanten van je vereniging, vrienden en familie. In elke provincie zal een jury uit de vijf populairste projecten een winnaar aanduiden. Elk van deze 11 winnende projecten krijgt van het Fintro-netwerk 1.500 euro. Bovendien zijn er nog 2 superprijzen van 5.000 en 10.000 euro.

Voor onze de provincie Limburg zijn er intussen 5 projecten om op te stemmen, waaronder de uitbouw van een educatief centrum voor kinderen in het museum van de mijnwerkerswoning in Eisden. Bekijk alle Limburgse projecten hier.
� 2010 - 2018 CMGJ vzw | Trichterweg 6 - 3600 Genk