Hart voor Limburg

Project ‘Geen limieten, wel genieten… samen over de grenzen’

HartvoorLimburgJongeren van Maasmechelen en Leopoldsburg organiseren op zondag 31 mei 2015 een speeldag voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar in het kader van het project ‘Geen limieten, wel genieten… samen over de grenzen’.

In de aanloop naar de speeldag organiseert het CMGJ in samenwerking met vzw Thebe in Maasmechelen en Superflap in Leopoldsburg een uitwisseling tussen de jonge vrijwilligers van de verschillende kinderwerkingen.
HartVoorLimburg
We versterken de pedagogische en organisatorische vaardigheden van de jongeren die zich vrijwillig engageren. Zin voor initiatief en verantwoordelijkheid nemen staan centraal.

Tezelfdertijd organiseren de jongeren een plezante dag voor de kinderen. Ook de ouders worden betrokken. We nodigen hen uit om mee in te staan voor de omkadering . Op die manier proberen we hen nog meer bewust te maken van het belang van spelen in de ontwikkeling van kinderen.

De speeldag gaat door van 14.00 tot 17.00 uur op het terrein van Villa Thebe, Europaplein 38 in Maasmechelen. De inkom is gratis.

Voor meer info kan u terecht bij murat[!]cmgj.be

 HartVoorLimburg    HartVoorLimburg


Beelden: © CMGJ - Murat Badurlu
� 2010 - 2018 CMGJ vzw | Trichterweg 6 - 3600 Genk