Limbomania 2015

Limbomania 2015 zoekt jong Limburgs pop-talent
20150427 groot breedte 10cm logo Limbomania.jpg

In 2015 duikt Limbomania voor de 11e keer in de Limburgse underground op zoek naar jonge, onontgonnen popparels! De prijzenpot is ook dit jaar goed gevuld met o.a. coaching, geldprijzen en optredens op ‘de betere podia’.

Limbomania staat open voor alle muziekgenres en dan bedoelen we ook alles van Kuttekoven-core over Herstappe-hop, Geistingen-groove, Dilsen-Step, Kozen-country tot Rapertingenrock en Peltpop. Zolang je jong bent en met minimum de helft van de leden in Belgisch Limburg woont kan je inschrijven en wel tot en met 30 juni 2015. Inschrijven kan hier.

Deze editie van Limbomania (en ook van Dj-mania en Comedymania) geeft een jonge grafische ontwerper opnieuw de kans om de finale letterlijk mee vorm te geven. Dit kan gaan om affiches, flyers, stickers, banners, shirts, video-bumpers,.. . Voor alle info: www.designermania.be. Inzendingen zijn welkom tot 10 augustus.

De voorronden van Limbomania vinden plaats op de zaterdagen 19, 26 september 10 en 17 oktober. De locaties worden later bekend gemaakt. De finalisten krijgen in november een uitgebreide coaching. De finales (Limbomania, dj-mania en Comedymania) vinden plaats op zaterdag 5 december in Muziekodroom – Hasselt. Voor meer info: www.limbomania.be

Lees hier het interview met rapper Muco, één van de geselecteerde artiesten voor de voorronde op 17 oktober.
� 2010 - 2018 CMGJ vzw | Trichterweg 6 - 3600 Genk